Dette er en tidligere forestilling ved Brageteatret i arkivet for 2017

«MIRANDA» av Sykehusklovnene

BRAGELØRDAGSTEATER

Sykehusklovnene hadde 15-års jubileum i 2016, og feirer fremdeles med å invitere til en klovneforestilling basert på virkelige historier fra en sykehusklovns hverdag!

Miranda, en ung sykepleier reiser tilbake til sin barndom når hun plutselig får et uventet besøk av to gamle sykehusklovner.

Dette er en varm, melankolsk og humoristisk familieforestilling basert på noen helt spesielle historier, fortalt fra en sykehusklovns perspektiv. Publikum blir med inn bak lukkede dører på sykehuset og får oppleve klovnens kraft og magiske språk. Vi ønsker at flere barn, unge og voksne skal få smugtitte inn i dette skjulte magisk-realistiske universet hvor klovner, liv og død opererer i tett samspill.

Velkommen inn i Sykehusklovnenes fargerike verden.

Best fra 4 år

Skuespillere: Jan-Egil Engnes, Andreas Medbøe Thoresen og Marianne Hetland
Regi: Josè Maria Lòpez

Union scene for barn ønsker små og store velkommen til forestillinger som sprudler, spraker, synger og rocker – hver eneste lørdag! Her er det teaterforestillinger som fortryller, barnekonserter som også mor og far rocker med til, filmperler du ikke vil være foruten og eventyrlige forestillinger fra ulike deler av verden! Inkludert i billetten på kr. 75,-  får du også spennende aktiviteter og workshops etter forestillingen. Her er du ikke bare tilskuer, men også deltager! Hver lørdag klokka 12.00 – Union scene for barn.

PRISER

  • Ordinær75
  • Barn75

Forestillinger/spilleplan

    Billettinfo

    Nyhetsbrev

    Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.