Dette er en tidligere forestilling ved Brageteatret i arkivet for 2017

Mästerkatten

BRAGELØRDAGSTEATER - BEST FRA 5 ÅR

Eventyrklassiker i akrobatisk hurtigtempo

Med lekent karakterspill og mimiske krumspring inviterer vi barn og voksne med på eventyr.
Møt katten med støvlene, den begeistrede kongen, den onde trollmannen og de enfoldige vaktene Andersson og Olsson. Møt hester, løver, mus og rappende rapphøns. Disse karakterene og mange, mange flere møter du i den kjente og kjære historien om hvordan den fattige møllersønnen ble til en rik greve!

Siden premieren på Folkets hus i Gustavsfors i Sverige i 2005, har denne forestillingen spilt over 470 forestillinger for snart 50 000 publikummere i Norge og Sverige. I 2008, var Mästerkatten den nest mest spilte forestillingen i Norge. Forestillingen er basert på eventyret ”Katten med Støvlene”, og er en karakterkommedie som tar i brukt virkemidler som for eksempel: bande-mimé – et uttrykk vi har med oss fra teaterskolen Ecole Jacques Lecoq.

Passer for alle små og store fra 5 år.

Regi: Torgunn Wold
Med: Bo Platzack, Anders Sanzén, Torgunn Wold
Produsent: Torgunn produksjoner

Union scene for barn ønsker små og store velkommen til forestillinger som sprudler, spraker, synger og rocker – hver eneste lørdag! Her er det teaterforestillinger som fortryller, barnekonserter som også mor og far rocker med til, filmperler du ikke vil være foruten og eventyrlige forestillinger fra ulike deler av verden! Inkludert i billetten på kr. 75,-  får du også spennende aktiviteter og workshops etter forestillingen. Her er du ikke bare tilskuer, men også deltager! Hver lørdag klokka 12.00 – Union scene for barn.

PRISER

  • Ordinær75
  • Barn75

Forestillinger/spilleplan

NB: Dørene stenges kl 12:00

    Billettinfo

    Nyhetsbrev

    Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.