Historie om et ekteskap

Etter Geir Gulliksens kritikerroste roman ved samme navn

Hva skjedde?

Timmy og Jon lever et behagelig liv sammen, de har barn, et trygt, fint hjem og et godt sexliv. Sammen har de skapt en virkelighet av sine drømmer. Kanskje kan man si de har alt man ønsker seg?

Likevel forelsker hun seg i en annen, og han sitter alene igjen. Huset med livet deres stilner. Bordet de satt rundt. Familien. Hva skjedde egentlig? Hun kan ikke svare ham. Så han forestiller seg hva som skjedde. Med henne.

Geir Gulliksen går uredd inn i kjærlighetens psyke. Han bretter ut spillet som fører, ubønnhørlig, mot slutten, mot det utenkelige, det vi alle frykter.
Gulliksens tekst leter med lupe etter alle de små og store hendelsene, følelsene og tankene som gjør at kjærlighet oppstår og tar slutt. For selv om vi er, og oppfører oss annerledes enn Jon og Timmy så er utfordringen den samme: hvorfor er det så vanskelig å holde liv i kjærligheten med den vi elsker?

Anders T. Andersen iscenesetter en av Norges mest omtalte bøker fra i fjor – som blant annet førte til en nominasjon til Nordisk Råds litteraturpris. I rollene som Timmy og Jon møter vi Nationaltheatrets Petronella Barker og Jonas Sjöqvist, til daglig ansatt ved Folkteatern i Gøteborg. Det musikalske lydbildet tolkes av Tuva Livsdatter Syvertsen og videodesign/foto er ved Per Maning.

Dramatisering, regi og scenografi: Anders T. Andersen
Skuespillere: Petronella Barker, Jonas Sjöqvist og Silje Storstein
Musiker/sanger: Tuva Syvertsen
Fotograf/Videodesigner: Per Maning
Kostymedesigner: Urd Maria Sørgaard

Oppstartstilbud kr 250,-*

PRISER

  • Ordinær375
  • Student250
  • Gruppe *300
  • Medlem BBL300

* alle priser er eks. lokale avg. Ordinære priser gjelder fra og med 01.08 - Oppstartstilbud gjelder ved kjøp på nett

Nyhetsbrev

Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.