Dette er en tidligere forestilling ved Brageteatret i arkivet for 2017

Magiske Fredrik

BRAGELØRDAGSTEATER

Fredrik savner farfar. De to var bestevenner og gjorde alt sammen. Men nå er han borte. For alltid. Det er rart at han ikke er her lenger synes Fredrik.

Det eneste Fredrik vil i verden er å lære seg å trylle sånn som farfar gjorde. Fredriks farfar var nemlig verdens største tryllekunstner. Han kunne trylle penger ut av ørene på folk, fikk ting til å sveve, sagde damer i to og dro kaniner opp av hatter. Hadde farfar bare rukket å lære ham, så kunne Fredrik kanskje tryllet farfar levende igjen.

En dag går Fredrik opp på loftet og roter i bestefars gamle saker. Der finner han farfars gamle flosshatt, hansker og tryllestav, og magiske ting begynner å skjer

Passer best fra 4 år

Av og med: Erlend R. Vikhagen og Håkon T. Nielsen

 • Produsent: Akershus Teater
 • Dramaturg: Ragnhild Mærli
 • Regi: Terje Hartviksen
 • Konsulent dukkespill: Lasse Åkerlund
 • Illustrasjon og plakat: Framifrå Teater – Erlend R. Vikhagen & Håkon T. Nielsen.

Union scene for barn ønsker små og store velkommen til forestillinger som sprudler, spraker, synger og rocker – hver eneste lørdag! Her er det teaterforestillinger som fortryller, barnekonserter som også mor og far rocker med til, filmperler du ikke vil være foruten og eventyrlige forestillinger fra ulike deler av verden! Inkludert i billetten på kr. 75,-  får du også spennende aktiviteter og workshops etter forestillingen. Her er du ikke bare tilskuer, men også deltager! Hver lørdag klokka 12.00 – Union scene for barn.

PRISER

 • Ordinær75
 • Barn75

Forestillinger/spilleplan

  Billettinfo

  Nyhetsbrev

  Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.