Dette er en tidligere forestilling ved Brageteatret i arkivet for 2017

Bestevenner

BRAGELØRDAGSTEATER - BEST FRA 4 ÅR

Kompisene Tøddel og Tilde har sluttet i det store orkesteret. Men hva gjør det?

Begge trives utmerket som omreisende underholdere. Når de finner et passende publikum drar de i gang sitt snedige, musikalske teatershow. I bagasjen deres fins en håndfull instrumenter, skakke danser, smittsom spilleglede og en arabisk vandrehistorie om vennskap. For hva er egentlig en ekte venn? spør de to. Og hvordan reparerer man et vennskap som har gått i knas?

Teater Avvik, Telemarks nest minste teater, byr med Bestevenner på en godtepose for de yngste, bestående av nye sanger, lekent samspill med publikum, og noen ord til ettertanke. Forestillingen passer for alle mennesker over fire år.  – Og for dem som har en venn de vil beholde.

Med: Henrik Berg Larsen og Tobias Vik

Regi/manus: Lars Vik

Musikk:Guttorm Guttormsen

Produsert av Teater Avvik

Union scene for barn ønsker små og store velkommen til forestillinger som sprudler, spraker, synger og rocker – hver eneste lørdag! Her er det teaterforestillinger som fortryller, barnekonserter som også mor og far rocker med til, filmperler du ikke vil være foruten og eventyrlige forestillinger fra ulike deler av verden! Inkludert i billetten på kr. 75,-  får du også spennende aktiviteter og workshops etter forestillingen. Her er du ikke bare tilskuer, men også deltager! Hver lørdag klokka 12.00 – Union scene for barn.

PRISER

  • Ordinær75
  • Barn75

Forestillinger/spilleplan

NB: Dørene stenges kl 12:00

    Billettinfo

    Nyhetsbrev

    Få informasjon om forestillinger, nyheter og andre spennende ting som skjer på Brageteatret.